De huisartsopleiding is eenvoudig te bereiken via:

Openbaar vervoer
Vanaf het busstation Neckerspoel, gelegen aan de Noordzijde van het centraal station, vertrekken regelmatig een aantal bussen richting de huisartsopleiding.

Lijn 402  Bij halte aan de Noord Brabantlaan ter hoogte van het Evoluon dient u uit te stappen. U loopt in westelijke richting naar de verkeerslichten; U loopt onder het viaduct door en dan vindt u aan de rechterzijde de huisartsopleiding; gevestigd in gebouw "het Schip".

Meer informatie over de dienstregeling van bussen kunt u vinden op de websites: www.hermes.nl, of www.9292ov.nl. U kunt ook bellen met het landelijke telefoonnummer 0900-9292 (€ 0,70 per minuut).

Eigen vervoer
Als u met eigen vervoer wenst te komen kunt u de volgende routebeschrijving hanteren:

Vanuit Den Bosch
U volgt de A2 richting Eindhoven. U neemt bij Eindhoven de N2 richting Eindhoven/Tilburg. Neem afslag 30 richting Centrum/Strijp; Neem de eerste afslag richting Strijp. Ga aan het einde van de afrit rechtsaf de Noord Brabantlaan op. Ga na 150 meter rechtsaf de Van der Muydenstraat op. Ga na 200 meter rechtsaf de Professor Huartlaan op. Ga aan het einde van de weg rechtsaf. Na 50 meter vindt u de huisartsopleiding aan de rechterzijde.

Vanuit Tilburg
U volgt de A58 richting Eindhoven; bij Eindhoven neemt u de N2. Neem afslag 30 richting Centrum/Strijp; Neem de eerste afslag richting Strijp. Ga aan het einde van de afrit rechtsaf de Noord Brabantlaan op. Ga na 150 meter rechtsaf de Van der Muydenstraat op. Ga na 200 meter rechtsaf de Professor Huartlaan op. Ga aan het einde van de weg rechtsaf. Na 50 meter vindt u de huisartsopleiding aan de rechterzijde.

Vanuit Nijmegen
U volgt de A50 richting Eindhoven; Neem bij knooppunt Ekkersweijer de N2 richting Eindhoven/Tilburg. Neem afslag 30 richting Centrum/Strijp; Neem de eerste afslag richting Strijp. Ga aan het einde van de afrit rechtsaf de Noord Brabantlaan op. Ga na 150 meter rechtsaf de Van der Muydenstraat op. Ga na 200 meter rechtsaf de Professor Huartlaan op. Ga aan het einde van de weg rechtsaf. Na 50 meter vindt u de huisartsopleiding aan de rechterzijde.

Vanuit Helmond
U volgt de A270 richting Eindhoven: Neem bij de rotonde in Eindhoven de 1e afslag (rechtsaf). Neem bij de volgende rotonde de 2e afslag (rechtdoor op de ring), Houdt na ruim 1 kilometer rechtsaan op de Beukenlaan, neem vervolgens op de rotonde de 1e afslag rechtsaf (Noord Brabanlaan). Ga na ongeveer 600 meter rechtsaf de Van der Muydenstraat op. Ga na 200 meter rechtsaf de Professor Huartlaan op. Ga aan het einde van de weg rechtsaf. Na 50 meter vindt u de huisartsopleiding aan de rechterzijde.

Vanuit Venlo
U volgt de A67 richting Eindhoven; bij Eindhoven, neemt u bij knooppunt Leenderheide N2 richting 's-Hertogenbosch/Antwerpen/Tilburg/Turnhout. Neem na 5 kilometer bij knooppunt de Hogt de N2 richting 's-Hertogenbosch/Tilburg. Neem afslag 31 richting Centrum. Ga aan het einde van de afrit linksaf de Noord Brabantlaan op richting Centrum. Ga na 1 kilometer linksaf de Van der Muydenstraat op. Ga na 200 meter rechtsaf de Professor Huartlaan op. Ga aan het einde van de weg rechtsaf. Na 50 meter vindt u de huisartsopleiding aan de rechterzijde.

Vanuit Weert/Maastricht
U volgt de A2 richting Eindhoven; bij Eindhoven, neemt u bij knooppunt Leenderheide N2 richting 's-Hertogenbosch/Antwerpen/Tilburg/Turnhout. Neem na 5 kilometer bij knooppunt de Hogt de N2 richting 's-Hertogenbosch/Tilburg. Neem afslag 31 richting Centrum. Ga aan het einde van de afrit linksaf de Noord Brabantlaan op richting Centrum. Ga na 1 kilometer linksaf de Van der Muydenstraat op. Ga na 200 meter rechtsaf de Professor Huartlaan op. Ga aan het einde van de weg rechtsaf. Na 50 meter vindt u de huisartsopleiding aan de rechterzijde